Niet iedereen in een organisatie heeft de kennis en software bij de hand om CAD-tekeningen te openen. Met de PeoplePower Webviewer kunnen u én uw collega zowel tekeningen als andere gebouwinformatie inzien, beheren en printen. Vanaf iedere locatie op ieder moment van de dag. U kunt online via een inlogcode alle tekeningen raadplegen. De Webviewer is eenvoudig in gebruik en vereist geen CAD-software en tekenkennis. Met de handige mapstructuur en uitgebreide zoekfunctie vindt u altijd de meest recente tekeningen in het door u gewenste bestandsformaat.

De Webviewer is dé tool voor effectief tekening- en documentbeheer. Hiermee faciliteert PeoplePower u bij het beheren van uw gebouwdossier(s) en het digitaliseren en actualiseren van tekeningen. Wij geloven dat actuele gebouwinformatie het fundament vormt van effectief gebouwbeheer.

Webviewer voordelen

De voordelen van de PeoplePower Webviewer op een rij:

Demo aanvragen

Lees meer over online tekeningenbeheer, bekijk onze infographic hierover en bekijk de Webviewer demonstratievideo. 

Webviewer nieuwe functionaliteiten

Voor het verkrijgen van meer gemak, inzicht en betere procesondersteuning hebben wij aan de PeoplePower Webviewer drie belangrijke functionaliteiten toegevoegd. Met deze service bent u verzekerd van de best mogelijke oplossing op het gebied van tekeningenbeheer.

1. Eenvoudig wijzigingen doorgeven

Met de functie Annotaties kunt u eenvoudig wijzigingen doorgeven en opmerkingen plaatsen op tekeningen en andere documenten. Dat betekent dus nooit meer printen, schetsen, scannen en weer mailen. Wij verwerken uw mutaties en publiceren de aangepaste documenten weer op Webviewer. U ziet in uw tekeningenbeheer in één oogopslag of de wijzigingen juist zijn doorgevoerd en houdt bovendien overzicht over uw ingediende revisies. U voegt eenvoudig foto’s of technische documenten aan de tekeningen toe, zodat u goed kunt toelichten wat uw bedoelingen zijn. Eenvoudig, snel en efficiënt!

2. Gekoppelde geldigheidstermijnen

U heeft natuurlijk niet alleen met tekeningen te maken. Voor uw gebouwbeheer gebruikt u ook technische documentatie zoals keuringscertificaten. Met de PeoplePower Webviewer koppelen we de vervaldatum van dergelijke certificaten direct aan de betreffende documenten. Ideaal, want zo wordt u ruim op tijd gewaarschuwd wanneer de geldigheidstermijn van certificaten verloopt en weet u precies waar u aan toe bent.

3. Inzicht in reserveringsstatus tekeningen

In de PeoplePower Webviewer is de reserveringsstatus van tekeningen zichtbaar voor alle geautoriseerde gebruikers. Zo weet u:

Meer weten over de PeoplePower Webviewer

Wilt u meer weten over onze oplossing voor tekeningenbeheer of wilt u het zelf eens proberen? Vraag hier vrijblijvend de demo aan!

Demo aanvragen