AsBuilt is dé tool voor effectief tekening- en documentbeheer. Door het gebruik van AsBuilt worden de processen gewaarborgd. Ook communicatie met de klant vindt plaats via AsBuilt. Maar bovenal is dit de online omgeving waarin de klant inlogt om gebouwinformatie te raadplegen. Tekeningen, modellen, rapportages of certificaten; alles bij elkaar op één centrale plek.

Door de krachtige zoekfunctionaliteit vindt de gebruiker tussen de duizenden bestanden toch met gemak de juiste tekening. Navigeren door de grote hoeveelheid gegevens wordt extra eenvoudig gemaakt door tegelpagina’s en het gebruik van filters. Informatie kan zelfs door middel van QR-codes worden gekoppeld aan specifieke assets op locatie.

AsBuilt is 24/7 toegankelijk op ieder device met Internet. Er zijn geen IT-vereisten. Bovendien kunnen alle bestanden geopend worden zonder gebruik van specifieke software, of ze nu in CAD, Revit of een ander programma gemaakt zijn: AsBuilt is een hybride omgeving waarin al deze bestanden zijn gepubliceerd in PDF zodat ze voor alle gebruikers toegankelijk zijn. De bronbestanden worden ‘onder de motorkap’ uiteraard met specifieke software bewerkt.

Gebouwinformatie moet vindbaar zijn, het moet actueel zijn, maar het moet ook veilig zijn. En dus alleen toegankelijk voor de juiste personen. Daarom voldoet AsBuilt aan de eisen van de ISO 27001 voor informatieveiligheid.

In overleg met de klant wordt de autorisatie-structuur ingeregeld. U bepaalt dus zelf wie welke informatie kan inzien en voor hoe lang. Met Single Sign-On (SSO) kan het gebruikersbeheer gekoppeld worden aan dat van de klant zelf.

De voordelen van AsBuilt op een rij:

Modules

Naast de standaard beheerfunctionaliteit in AsBuilt zijn extra modules beschikbaar: de 3D-viewer voor het raadplegen van BIM modellen, de module Space voor een actueel overzicht in de omvang en het gebruik van alle gebouwen en de module Integrator voor externe koppelingen

Demo aanvragen

Lees meer over online tekeningenbeheer of de mogelijkheden van het gebruik van QR-codes.