Ruimtebeheer

Complex ruimtebeheer van uw gebouw of bedrijfspand maken wij graag inzichtelijk. Hoeveel vierkante meter staat er in uw pand eigenlijk leeg? Wilt u de oppervlakte van ruimten en gebouwen koppelen aan software voor facilitymanagement? Krijgt u graag inzicht in managementinformatie en de oppervlakte en de positie van afdelingen? PeoplePower helpt u om deze vragen te beantwoorden. Met het juiste ruimtebeheer bent u namelijk in staat beslissingen te nemen die geld besparen en efficiënt zijn. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Ruimtebeheer met professionele meetapparatuur

Wij zijn geautoriseerd om conform NEN2580/EN15221-6 metingen te verrichten en meetcertificaten af te geven Met behulp van onze professionele meetapparatuur leveren we de gevraagde informatie aan. Deze actuele ruimtegegevens verwerken we nauwkeurig in uw digitale tekening. Vanuit de digitale tekeningen exporteren we de oppervlakte gegevens naar uw informatiesysteem voor facilitymanagement. We kunnen de informatie zichtbaar maken met behulp van vlekkenplannen en andere rapportages.

Inmeten en online tekeningenbeheer

Zijn er geen bouwkundige tekeningen beschikbaar? Geen probleem. U bent bij ons aan het juiste adres om de betreffende objecten in te meten en de resultaten te verwerken in een digitale bouwkundige tekening. Deze tekening vormt de basis voor de NEN2580/EN15221-6 meting. Door kostenplaatsen en afdelingen toe te voegen, ontstaan vlekkenplannen. Daarmee is in een oogopslag duidelijk waar een bepaalde afdeling zich bevindt en hoe groot deze is. Door gebruik te maken van online tekeningenbeheer heeft u altijd beschikking over de meest actuele gegevens op een centrale plaats. Zo kunt u het proces van ruimtebeheer borgen.

Inmeten doen wij steeds vaker volledig in 3D.  Via de 3D-scan en de pointcloud naar een BIM-model: het bespaart meet- en tekenuren en verkleint de kans op meet- en installatiefouten. Meer over 3D-inmeten en scannen van gebouwen.

Koppelen van facilitymanagement informatie

PeoplePower kan u helpen de juiste gegevens te koppelen aan uw facilitymanagement-informatiesoftware (FMIS) of uw financiële applicatie. Door informatie toe te kennen aan de tekeningen en deze te koppelen aan een FMIS-pakket, vormt de tekening de basis voor uw oppervlaktegegevens.

Ruimtebeheer met unieke AsBuilt

Voor het beheren van alle informatie en tekeningen hebben wij één unieke oplossing, AsBuilt. Dit is een online tool waarmee u alle gebouw tekeningen en informatie van elke ruimte kunt inzien en beheren. U logt eenvoudig in op een online omgeving. Zoek snel in het archief of blader door de handige mappenstructuur om de tekening te openen in het door u gewenste bestandsformaat. Dit maakt van AsBuilt dé tool voor effectief ruimtebeheer.

Interesse in effectief ruimtebeheer? Neem vrijblijvend contact op.