Over ons

Uw gebouw produceert digitale data en informatie over de fysieke omgeving. Zoals waar de vluchtroutes zitten en welke kantoorruimte er nog beschikbaar is. Hoe kunt u deze informatie slim bijhouden en beheren? Laat ons helpen om alle input om te zetten in bruikbare en relevante informatie.

Wie zijn wij

PeoplePower is expert op het gebied van tekeningenbeheer en het maken van tekeningen en BIM-modellen van uw gebouw. Wij digitaliseren en actualiseren tekeningen en ontsluiten informatie uit tekeningen en BIM-modellen, om dit vervolgens ook toegankelijk te maken voor gebouwbeheer. Ook meten wij gebouwen in en dragen zorg voor het ontwerpen en tekenen van elektra, leidingen, kanalen en inventaris. We adviseren u bij het vastleggen van uw gebouwinformatie in CAD-procedures en BIM-protocollen én optimaliseren en bewaken alles wat hieruit voorkomt.

Informatiebeheer

Het beheer van data en tekeningen kunt u bij ons onderbrengen. Dat doen wij in het door ons ontworpen programma Webviewer, waarin uw gebouwinformatie altijd toegankelijk is. Ook kunnen wij uw gebouwinformatie op locatie beheren. We sluiten dan aan bij de software die u gebruikt. Uw wensen en werkwijze staan centraal.

Softwarekennis en techniek

We zijn professionals op het gebied van Revit en AutoCAD. Wij nemen het tekenwerk en de coördinatie van installateurs en adviseurs graag uit handen. Daarnaast hebben we specifieke softwarekennis, bijvoorbeeld voor koppelingen naar Planon.

Waar wij voor staan

Bij PeoplePower denken we vanuit uw vragen en wensen. Daarom investeren wij in langlopende relaties, zodat wij kunnen samenwerken in een ongedwongen, persoonlijke sfeer. Dat vertrouwen ontstaat doordat we dicht bij onszelf blijven en ons buitengewoon inzetten voor onze klanten.

Onze klanten

Wij zijn actief in zes branches:

De omgeving van onze klanten is divers: van technisch geavanceerd tot complex door de schaalgrootte. Wij werken voor grote partijen zoals Shell en de Universiteit van Amsterdam. En wij zijn niet alleen actief in Nederland, ook doen we ons werk in het buitenland.

Benieuwd naar wat wij doen voor onze klanten? Bekijk onze klantcases. Wilt u dat wij ook voor u aan de slag gaan? Neem dan contact met ons op!