Over ons

PeoplePower is expert op het gebied van tekeningenbeheer en het maken van tekeningen en BIM-modellen van uw gebouw. Wij digitaliseren en actualiseren tekeningen en ontsluiten informatie uit tekeningen en BIM-modellen. Wij maken dit vervolgens ook toegankelijk voor gebouwbeheer. Daarnaast meten wij gebouwen in en dragen zorg voor het ontwerpen en tekenen van elektra, leidingen, kanalen en inventaris. We adviseren u bij het vastleggen van uw gebouwinformatie in CAD-procedures en BIM-protocollen én optimaliseren en bewaken alles wat hieruit voorkomt.

Informatiebeheer

Het beheer van data en tekeningen kunt u bij ons onderbrengen. Dat doen wij middels onze online portal: AsBuilt. Hierin is uw gebouwinformatie altijd beschikbaar. Ook kunnen wij uw gebouwinformatie op locatie beheren. We sluiten dan aan bij de software die u gebruikt. Uw wensen en werkwijze staan centraal.

 

Informatiebeveiliging

PeoplePower is ISO/IEC 27001 gecertificeerd. Deze certificering is de internationaal erkende standaard voor informatiebeveiliging. Een ISO27001 certificaat betekent dat een organisatie een gedegen beveiligingsbeleid voert om kritische en gevoelige informatie van opdrachtgevers te beschermen. Uitwerking van dit beleid is vastgelegd in het Information Security Management System (ISMS). Dit managementsysteem wordt voortdurend gemonitord en verbeterd, waardoor de ISO27001 continue kwaliteitsverbetering van informatiebeveiliging waarborgt.

 

Softwarekennis en techniek

We zijn professionals op het gebied van Revit, AutoCAD en Stabicad. Wij nemen het tekenwerk en de coördinatie van installateurs en adviseurs graag uit handen. Daarnaast hebben we specifieke softwarekennis, bijvoorbeeld voor koppelingen naar (FMIS-) pakketten zoals Planon, TOPdesk en SAP.

 

Waar wij voor staan

Bij PeoplePower denken we vanuit uw vragen en wensen. Daarom investeren wij in langlopende relaties, zodat wij kunnen samenwerken in een ongedwongen, persoonlijke sfeer. Dat vertrouwen ontstaat doordat we dicht bij onszelf blijven en ons buitengewoon inzetten voor onze klanten.

 

Onze klanten

Wij werken voor eigenaars, beheerders en bouwers van vastgoed. De omgeving van onze klanten is divers: van technisch geavanceerd tot complex door de schaalgrootte. Dit zijn zowel organisaties binnen de (semi)overheid, zoals onderwijs, zorg en overheidssectoren, als grote bedrijven in de particuliere sector. Multinationals in industrie, retail of financiële en zakelijke dienstverlening, of meer lokaal zoals in de bouw en installatietechniek. We zijn niet alleen actief in Nederland, we doen ons werk ook in het buitenland.

 

Bekijk onze klantcases om te ontdekken wat wij doen voor onze klanten. Bent u benieuwd voor welke klanten wij zoal werken, of wilt u dat wij ook voor u aan de slag gaan? Neem dan contact met ons op!