Voor installateurs en adviseurs uit binnen- en buitenland is PeoplePower uitgegroeid tot een toonaangevende en betrouwbare partner in engineering. Onze gedreven specialisten zijn door de wol geverfd en hebben aan een half woord genoeg om vlot en vakkundig te ondersteunen in het ontwerpen, tekenen en (BIM-)modelleren van de meest uiteenlopende gebouwinstallaties. 

Waarom engineering door PeoplePower? 

Bij PeoplePower geloven we in langdurige samenwerkingen. Niet alleen met onze opdrachtgevers, maar ook met onze medewerkers. Daarom hebben we door de jaren heen geleidelijk en zorgvuldig gebouwd aan een hecht team met ervaren engineering-professionals. Professionals aan wie vrijwel al onze opdrachtgevers hun engineering heel bewust toevertrouwen. Onze ervaring brengt voor u als opdrachtgever namelijk een aantal aantrekkelijke voordelen met zich mee: 
 
• Flexibiliteit: onze ervaring en capaciteit stelt ons in staat om alle installatietechnische projecten te realiseren en, waar nodig, vlot op te schalen. 
 
• Snelheid: wij begrijpen als geen ander de vraagstukken in ons vakgebied, waardoor we uitstekend kunnen meedenken en – mede dankzij korte lijnen – snel kunnen schakelen. 
 
• Vakmanschap: engineering is een vak apart; dankzij onze jarenlange expertise bieden we daarin hoogwaardige en vakkundige oplossingen. Mooie praktijkvoorbeelden daarvan vindt u in onze klantcases
 
• Verantwoordelijkheid: kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid staan bij PeoplePower altijd voorop. 

 

Engineering op maat 

Omdat ieder project uniek is, biedt PeoplePower flexibele maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw situatie. Afhankelijk van uw vraag en projectplanning kunnen we bijvoorbeeld een vast team modelleurs samenstellen. Onze projectcoördinator houdt, samen met uw (lead)engineer, grip op het modelleerproces. Ook als het gaat om complexe inpassingen van meerdere disciplines of het afstemmen met diverse onderaannemers kunnen wij daarin een coördinerende rol spelen. 

 

Modelleurs op locatie

Ook kunnen wij modelleurs op locatie inzetten die u helpen bij de uitwerking van uw project. Doordat de modelleur bij u op locatie aanwezig is, kunt u snel met hem schakelen om tot een passende uitwerking van het project te komen. Dankzij direct projectinhoudelijk één-op-één contact met onze modelleur houden we de lijnen kort en zijn we in staat om knelpunten vlot op te lossen. In welke vorm wij u ook ondersteunen met engineering: wij kunnen uw opdracht altijd zowel voor een vaste prijs als op regie voor u uitvoeren. 

 

Breng rust in uw ontwerpproces

Van elektrotechniek tot klimaattechniek en van sanitaire installaties tot sprinklerinstallaties: de expertise van PeoplePower kent een grote reikwijdte. In deze en andere specialisaties kunnen wij u ontzorgen met engineering door middel van verschillende diensten: 
 
BIM-modelleren in Revit 
Installatietekeningen 
BIM-coördinatie