Wij helpen onze klanten bij het volledige installatie ontwerp voor ieder gebouw. PeoplePower heeft de kennis en capaciteit om het complete installatieontwerp uit te werken. Wij zijn professionals op het gebied van BIM. Voordat een nieuw gebouw tot stand komt, denken wij met uw engineers en/ of werkvoorbereiders na over de inpassing van alle gebouwgebonden installaties. Waar moeten de GKW-leidingen lopen? Hoeveel moet er geventileerd worden? Op welke plekken komen de cv-aansluitingen? En hoe brengt u alle gebouwgebonden installaties samen tot een kloppend, maakbaar geheel? Hierdoor verloopt het installatiewerk soepel en volgens planning. Ook voorkomt een clashvrij installatieontwerp problemen die in de bouw opgelost moeten worden. Dit bespaart veel materiaal, tijd en uiteindelijk geld.

Door onze jarenlange ervaring bewegen wij soepel mee in het BIM proces en zorgen wij dat u de informatie krijgt die u nodig hebt voor een goede werkvoorbereiding. Wij maken het model tot aan de werktekeningen passend bij de wensen van u als opdrachtgever. Zo maken wij stuklijsten die op de sheets worden afgebeeld en maatvoering zoals u dat gewend bent.

Installaties ontwerpen gebeurt vaak gesegmenteerd. Wanneer de tekeningen van verschillende partijen over elkaar worden gelegd, zien we één of meerdere knelpunten. U kunt dit echter in het ontwerpstadium al voor zijn door het installatieontwerp bij PeoplePower onder te brengen.

Betrouwbare tekeningen zijn essentieel voor een soepel verloop van het bouw- of installatieproces. Hoe beter de tekeningen, hoe efficiënter de werkzaamheden verlopen. Maar correcte tekeningen kosten tijd. Bovendien beschikt niet iedereen over de capaciteit of kennis om snel tot een goed ontwerp van installaties te komen. Wij helpen wij u graag in dit proces.

Prefab/Modulebouw

Veel gebouwen komen tegenwoordig tot stand met prefab onderdelen omdat dat tijd en kosten bespaart in het ontwerp en tijdens het bouwproces. PeoplePower houdt hier desgewenst rekening mee bij het installatieontwerp. Onze prefab tekeningen zijn gedetailleerd qua materialen en maatvoering. U ziet precies waar en hoe de installatiedelen geassembleerd moeten worden tijdens prefabricatie. Zo verlopen de bouwwerkzaamheden soepel en hebt u minder tijd op de bouw nodig.