Goed beheer van zorgvastgoed

Zorgvastgoed beheren brengt unieke uitdagingen met zich mee. Er komt veel meer bij kijken dan bij een gemiddeld gebouwcomplex. Goede tekeningen zijn dan ook een must. Een verbouwing van de spoedeisende hulp mag niet ten koste gaan van de capaciteit. Een operatiekamer moet 24/7 functioneren. Bovendien is er de gezondheid van patiënten om rekening mee te houden.

PeoplePower is gespecialiseerd in het beheren en ontsluiten van gebouwinformatie in diverse branches, waaronder de zorg. Voor iedere branche hebben wij gespecialiseerde teams. Onze Teams Zorg beschikken over de specifieke kennis om ziekenhuizen en zorggroepen maximaal te ontzorgen in complexe en veranderende vraagstukken rond vastgoed.

Wij ondersteunen u in het beschikbaar stellen en houden van de juiste, actuele data. Wij brengen uw gebouwinformatie in kaart en ondersteunen u in het borgen van revisieprocessen. Desgewenst koppelen wij de tekeningen aan uw FMIS, zoals Ultimo of Planon. Zo behoudt u altijd en overal het overzicht.

Compliant met wet- en regelgeving

Actuele gebouwinformatie stelt u in staat te voldoen aan de gestelde normen. Denk aan de NEN3140 en de NEN2580 voor de aanbesteding van schoonmaak of het budgetteren van het meerjarenonderhoud. Daarnaast krijgt u in de zorg te maken met zaken als stralingstekeningen, legionellabeheersing, warmtebeheersing en luchtkwaliteit.

Om de juiste beheermaatregelen te nemen en te voldoen aan de wettelijke eisen rondom veiligheid en volksgezondheid, heeft u inzicht nodig in de technische installaties en het aantal vierkante meter vloeroppervlak. Bijvoorbeeld de positie van waterleidingen of de actuele installatieschema’s in elektrokasten.

PeoplePower brengt voor u elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in kaart. Ook helpen wij u met veiligheidstekeningen en actuele ontruimingsplattegronden op de juiste plaatsen in uw gebouw(en). Bovendien hebben wij de capaciteit en expertise om snel in te spelen op veranderingen. Zo blijft u compliant.

Compliant in de zorg met PeoplePower

Snel informatie vinden en wijzigen

Het is van (levens)belang dat de techniek in de zorg 24/7 naar behoren functioneert. Mocht er een storing voorkomen, dan is het cruciaal dat deze per direct kan worden gelokaliseerd en zo snel mogelijk opgelost. Dat is mogelijk wanneer uw tekeningen actueel en snel inzichtelijk zijn. U ziet direct waar het probleem zich bevindt en kunt vrijwel meteen werken aan een oplossing.

In AsBuilt kunt u snel en eenvoudig gebouwinformatie terugvinden, inzien en wijzigen. Tekeningen zijn altijd en overal toegankelijk op elk apparaat. Als een storing is opgelost of er een mutatie heeft plaatsgevonden, geeft u dit makkelijk door in deze online omgeving.

U maakt bovendien een nog grotere efficiencyslag door uw gedigitaliseerde tekeningen te koppelen aan QR-codes. Dit maakt hardcopy tekeningen in de kast overbodig en elimineert tijdrovend zoekwerk. U scant simpelweg de QR-code van het asset en heeft direct de benodigde informatie op uw scherm.

Oplossingen op lange termijn

PeoplePower heeft de capaciteit in huis om snel te schakelen. Mutaties worden zo snel mogelijk doorgevoerd en als u op korte termijn te maken krijgt met veranderingen in bijvoorbeeld wet- en regelgeving of technische maatregelen op het gebied van duurzaamheid, kunnen wij dit goed opvangen.

Maar het is vooral de lange termijn waarop wij een belangrijke bijdrage leveren. Omdat wij al vanaf het eerste moment vanuit de laatste fase denken, zijn wij vraagstukken die later opduiken voor. Met onze integrale aanpak denken wij na over het geheel en altijd met u mee.

PeoplePower is uw vertrouwde partner in de zorg

Een duurzame relatie

Onze teams bestaan uit medewerkers die regelmatig bij u op locatie komen. Zij kennen uw vastgoed van binnen en buiten en leveren daarmee goede tekeningen van constante kwaliteit. Daarnaast weten zij wat uw wensen en pijnpunten zijn, waardoor u gepersonaliseerde adviezen ontvangt en gestroomlijnd kunt communiceren.

Bent u coördinator van de technische dienst in een ziekenhuis of verantwoordelijk voor facilitair gebouwbeheer? PeoplePower helpt u graag uw zorgvastgoed goed te beheren. Neem contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken.

Inzicht in uw gebouw vergroten?

Inzicht in uw gebouw vergroten?

Bel met Evert Druijff