Met hoogwaardige installatietekeningen helpt PeoplePower installateurs en adviseurs kostbare tijd te besparen. Onze ervaren en gespecialiseerde AutoCAD-tekenaars begrijpen de wereld van installatietechniek en brengen complexe W- en E-installaties helder en gedetailleerd in kaart. Zo helpen we u met een soepele voortgang van uw bouw- en installatiewerkzaamheden. Profiteer van het vakmanschap van PeoplePower! 

Vakkundig installatietekeningen vlot geregeld 

PeoplePower beschikt over een gedreven team van deskundige AutoCAD-tekenaars die hun vak al jarenlang uitoefenen. Doordat onze tekenaars hun ervaring in AutoCAD bundelen met hun kennis over installatietechniek, zijn wij als geen ander in staat om vlot en vakkundig in één keer de juiste tekeningen aan te leveren. Dat voorkomt kostbaar oponthoud en werkt voor iedereen prettig! In onze klantcases vindt u een selectie van referenties bij wie we onze expertise al inzetten.

 

Werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties

In AutoCAD maken onze tekenaars installatietechnische tekeningen van ontwerp tot werktekening. U bent bij PeoplePower aan een vertrouwd adres voor: 
 
• Werktuigbouwkundige installatietekeningen 
• Elektrotechnische installatietekeningen 

 

Werktuigbouwkundige installatietekeningen 

Als het om werktuigbouwkundige installaties gaat, kunnen de tekenaars van PeoplePower u in veel opzichten van dienst zijn. Werktuigbouwkundig tekenen we alle gebouwinstallaties op het gewenste detailniveau, inclusief bijbehorende doorsnedes en detailtekeningen van schachten en sanitair. 

 

Elektrotechnische installatietekeningen

Naast werktuigbouwkundige installaties ontzorgt PeoplePower u ook wat betreft elektrotechnische installaties. Zo tekenen we de installaties, maar maken we bijvoorbeeld ook installatieschema’s, kastaanzichten en groepenverklaringen. Dit alles doen we, afhankelijk van uw wensen als onze opdrachtgever, met of zonder StabiCAD. 

 

Optimale duidelijkheid voor uw monteurs

Om de installaties in complexe technische ruimten of schachten zo goed en duidelijk mogelijk te ontwerpen, helpen wij bij het vinden van de juiste ontwerpoplossingen. Bovendien presenteren we deze ontwerpoplossingen in 3D, zodat uw monteurs tijdens de uitvoering zo helder en duidelijk mogelijk inzichtelijk hebben wat zij moeten maken. Zo zetten we bij PeoplePower graag een stapje extra om de uitvoering te versoepelen en samen een perfect eindresultaat neer te zetten.