Een professionele BIM-coördinatie tijdens het ontwerp van een gebouw is goud waard – voorkomen is immers beter dan genezen. Als ervaren en deskundige BIM-coördinator spoort PeoplePower knelpunten in de installaties daarom vroegtijdig voor u op. Zo faciliteren we een vlotte, soepele voortgang van het bouwproces en helpen we u hoge faalkosten en kostbaar oponthoud te besparen. Nauwkeurige coördinatie, duidelijke communicatie en heldere werkafspraken voor alle betrokken partijen: daar staan wij voor! 

De meerwaarde van BIM-coördinatie 

In bouwprocessen werken partijen meer dan eens los van elkaar. Ieder z’n vak, toch? Vooropgesteld: het is natuurlijk goed als partijen hun eigen werk zo goed mogelijk willen doen. Maar als partijen langs elkaar heen werken en niet (voldoende) rekening houden met het totaalontwerp, leidt dat vaak tot knelpunten. En die knelpunten in de installaties brengen op hun beurt consequenties met zich mee waar niemand op zit te wachten: hoge faalkosten en kostbaar oponthoud. Met BIM-coördinatie voorkomen we dat en zorgen we voor een solide installatienetwerk en een vlot, soepel bouwproces.

 

PeoplePower, uw proactieve en betrokken BIM-coördinator 

Bij PeoplePower verzorgen we het integrale ontwerp van uw installaties. Ons BIM-team bestaat uit doorgewinterde specialisten die een volledig kloppend en realiseerbaar 3D-ontwerp voor u creëren. Als u dat wenst, organiseren wij daarnaast ook uw BIM-coördinatie. Dat doen we op de proactieve en betrokken werkwijze die onze organisatie al vele jaren kenmerkt. Zo organiseren we tijdens het bouwtraject bijvoorbeeld regelmatig clashsessies met alle partners die bij uw project zijn betrokken. Een goede afstemming tijdens het modelleren is immers een belangrijke basis voor een clashvrij installatieontwerp en een foutloos eindresultaat.

 

Voortvarend aan de slag met BIM-coördinatie van PeoplePower 

Op PeoplePower kun je bouwen, ook als het gaat om BIM-coördinatie. We maken clashes in de installaties inzichtelijk met duidelijke en gedetailleerde 3D-beelden en zoeken tijdens clashmeetings met betrokken partijen actief naar een effectieve oplossing. Zo zorgen we ervoor dat we met elkaar de juiste verwachtingen naar alle betrokken partijen hebben en brengen we alles samen in een compleet gecoördineerd model.