Gebouwbeheer

Effectief gebouwbeheer? PeoplePower helpt u graag bij het beheren van gebouwen zodat u beslissingen kunt nemen die efficiënt zijn en geld besparen.

Complex gebouwbeheer van uw gebouw of onroerend goed maken wij beheersbaar. Alle relevante informatie van uw gebouw leggen wij uniform vast en bundelen dit samen op één plek. Deze gegevens zijn realtime toegankelijk voor gebouwbeheerders, installateurs, facilitymanagers of wie u maar wilt. 

Gebouwbeheer voor elke branche

Wij geven inzicht in technische en facilitaire vastgoedvraagstukken. Van ruimtebeheer tot technisch onderhoud. En van veiligheid tot duurzaamheid. Voor wie? Voor iedereen die bouwt, onroerend goed of gebouwen beheert en gebruikt. Wij bieden gebouwbeheer oplossingen die aansluiten op de specifieke functie van gebouwen. Van industrie tot vastgoed, van zorg tot onderwijs. 

Hoe geven wij inzicht in onroerendgoed vraagstukken? Enkele gebouwbeheer voorbeelden:

Gebouwbeheer met professionele meetapparatuur

Wij zijn geautoriseerd om conform NEN2580/EN15221-6 metingen te verrichten en meetcertificaten af te geven. Met behulp van onze professionele meetapparatuur leveren we de gevraagde informatie aan. Deze actuele ruimtegegevens verwerken we nauwkeurig in uw digitale tekening. Vanuit de digitale tekeningen exporteren we de oppervlakte gegevens naar uw informatiesysteem voor facilitymanagement. We kunnen de informatie zichtbaar maken met behulp van vlekkenplannen en andere rapportages.

Inmeten en online tekeningenbeheer

Zijn er geen bouwkundige tekeningen voor gebouwbeheer beschikbaar? Geen probleem. Betreffende objecten kunnen we inmeten en de verwerken in een digitale bouwkundige tekening. Deze tekening vormt de basis voor de NEN2580/EN15221-6 meting. 

Inmeten doen wij steeds vaker volledig in 3D.  Met een 3D-scanner wordt uw gebouw afgevangen in een driedimensionale wolk van digitale meetpunten, de 'point cloud'. Lees meer over onze 3D-scanoplossingen en hoe 3D-inmeten en scannen van uw gebouw kan bijdragen aan efficiënt gebouwbeheer.

Door gebruik te maken van online tekeningenbeheer heeft u altijd de beschikking over de meest actuele tekeningen en gebouwdata op één centrale plaats. Zo kunt u het proces van gebouwbeheer borgen.

Koppelen van facilitymanagement informatie

PeoplePower kan u helpen de juiste gegevens te koppelen aan uw facilitymanagement-informatiesoftware (FMIS) of uw financiële applicatie. Door informatie toe te kennen aan de tekeningen en deze te koppelen aan een FMIS-pakket, vormt de tekening de basis voor uw oppervlaktegegevens.

Gebouwbeheer met unieke AsBuilt

Voor het beheren van alle informatie en tekeningen hebben wij één unieke oplossing: AsBuilt. Dit is een online tool waarmee u alle gebouw tekeningen en informatie van elke ruimte kunt inzien en beheren. U logt eenvoudig in op een online omgeving en opent de tekening of andere informatie in het door u gewenste bestandsformaat. Dit maakt AsBuilt dé tool voor effectief gebouwbeheer.

Interesse in effectief gebouwbeheer? Neem vrijblijvend contact op.