BIM (Building Information Modeling) is niet meer weg te denken en wordt toegepast in vrijwel alle bouwprojecten. Het gaat om de hele levenscyclus van een bouwproject, van initiatiefase tot sloop of herontwikkeling. In de beheer- en onderhoudsfase is het BIM model een belangrijk onderdeel van het gebouwdossier. Het BIM model bevat gedetailleerde informatie over de gebruikte materialen, installaties en andere relevante gegevens. Dit helpt bij het plannen van onderhoudswerkzaamheden, het beheer van faciliteiten en het oplossen van eventuele problemen die zich voordoen.

De voordelen van BIM in de beheerfase:

PeoplePower is uw partner om deze modellen te maken en te reviseren. We kunnen gebouwen en installaties ter plaatse opnemen door middel van 3D-scanning en op basis van de pointclouds BIM modellen maken van alle disciplines.

AsBuilt 3D-viewer

In de beheerfase is het cruciaal dat alle wijzigingen in de gebouwen worden verwerkt in het BIM model. Hierin kan PeoplePower u ontzorgen door middel van onze oplossing voor tekeningenbeheer met AsBuilt. Met de geïntegreerde 3D-viewer kunt u overal het BIM model raadplegen en eenvoudig wijzigingen doorgegeven die door PeoplePower op de juiste manier worden verwerkt.

Bij grotere verbouw- of renovatieprocessen zorgt PeoplePower voor de procesborging. Zo wordt alle informatie uit het project op de juiste wijze door de projectpartners verwerkt.