Koppeling met FMIS-pakket

PeoplePower kan u helpen de juiste gegevens te koppelen aan uw facilitymanagement-informatiesoftware (FMIS). Door informatie toe te kennen aan de tekeningen en deze te koppelen aan een FMIS-pakket, vormt de tekening de basis voor uw oppervlaktegegevens. Dankzij deze koppeling is het mogelijk vlekkenplannen en overige analyses op de gekoppelde tekeningen te maken. Uiteraard maken we gebruik van de NEN 2580 en of EN15221-6 om het aantal vierkante meters te bepalen.

De tekening blijft de basis

Wij zorgen ervoor dat de tekeningen actueel blijven, waardoor u altijd beschikt over de meest recente oppervlakte-informatie in uw FMIS-pakket. Naast het koppelen van de oppervlaktegegevens uit de tekeningen, kunnen we bijvoorbeeld ook de kostenplaatsen, omschrijvingsvelden en ruimtenummers inlezen. Daarnaast is het mogelijk om vanuit de tekeningen inventaris en andere onderdelen te beheren en deze te koppelen aan uw FMIS-pakket.

Overzicht vrije werkplekken

Door informatie te koppelen aan een FMIS-pakket maakt u inzichtelijk welke personen in een bepaalde ruimte werken. U kunt ook aangeven welke werkplek u graag wil reserveren, door er een kleur aan toe te kennen. Zo ontstaat een overzicht van vrije en gereserveerde werkplekken. Naast deze werkzaamheden heeft PeoplePower veel ervaring in het maken van voorsteltekeningen en verhuisplannen.