QR-codes

Efficiënt gebouwbeheer met QR-codes

Het komt vaak voor dat de juiste, actuele tekeningen zoeken veel tijd kost. Of dat hardcopy tekeningen na verloop van tijd niet meer kloppen, waardoor het gebouwdossier niet actueel is. Iets wat snel kan gebeuren omdat er geen goede procesborging is voor het verwerken van mutaties. Met vervelend zoekwerk en hogere (faal)kosten als gevolg.

Met QR-codes zorgt PeoplePower dat u altijd de actuele gebouwinformatie binnen handbereik heeft. Onze QR-codes brengen u direct bij de juiste, meest actuele tekening. Een duurzame en kostenbesparende oplossing die een belangrijke efficiencyslag met zich meebrengt.

Meer inzicht creëren

Onze missie is inzicht creëren in uw gebouwdossier. Dat doen we met tekeningenbeheer en via AsBuilt. In deze beveiligde online omgeving is al uw gebouwinformatie inzichtelijk en beheersbaar. Het vinden van de juiste documenten is hierin eenvoudig vanwege de uitgebreide zoekfunctionaliteit. Maar het kan nog eenvoudiger.

Door QR-codes aan specifieke assets te koppelen, hoeft u niet eens meer te zoeken. Scan simpelweg de code wanneer u voor het asset staat en u heeft direct de benodigde informatie op uw scherm.

De voordelen:

Hoe werken de QR-codes?

PeoplePower voorziet assets van QR-codes die direct verbonden zijn aan de bijbehorende tekeningen in AsBuilt. U scant deze code met uw smartphone of tablet en wordt meteen naar de gezochte tekening geleid.

Tekeningen van uw installatie scannen met QR-code

Direct de juiste tekening op uw scherm

Wanneer een tekening aangepast moet worden, geeft u dat via een annotatie heel eenvoudig door aan de tekeningenbeheerder. Deze annotaties worden bij PeoplePower zo snel mogelijk doorgevoerd – als u daarna dezelfde QR-code scant, is de tekening alweer up-to-date. Zo loopt u niet meer tegen het probleem van onoverzichtelijke, verouderde gebouwinformatie aan.

Heeft u een revisie? Deze wordt direct doorgestuurd naar de tekeningenbeheerder

Heeft u een revisie? Deze wordt direct doorgestuurd naar de tekeningenbeheerder

Zijn QR-codes iets voor u?

Ontdek hoe QR-codes uw gebouwbeheer overzichtelijk maken en vergemakkelijken. Beschikt u al over AsBuilt, dan is het mogelijk om door middel van een pilot uit te proberen of QR-codes voor u werken.

Nog geen AsBuilt, maar wel benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op om vrijblijvend een demo aan te vragen of meer informatie in te winnen.