Terug naar overzicht

Nike Nederland kiest voor PeoplePower

In Hilversum prijkt het Europese hoofdkwartier van het grootste sportmerk ter wereld: Nike. Het Nike European Headquarters (EHQ) is een campus van wereldklasse, waar meer dan 2000 medewerkers voorzien zijn van alles wat ze nodig hebben om prachtige prestaties te leveren. PeoplePower gaat zich, namens CBRE, bezighouden met het tekeningenbeheer van deze dynamische locatie.

Een beweeglijke werkomgeving

De campus bestaat in totaal uit negen panden, die ingericht zijn als beweeglijke werkomgeving voor het hele personeelsbestand. Zo zijn er onder meer flexplekken, fitnesscentra, cafetaria’s, fysiotherapeuten, voedingsdeskundigen en natuurlijk volop sportgelegenheden te vinden.

Deze diversiteit aan voorzieningen vraagt om goed gebouwbeheer. Daar speelt tekeningenbeheer een belangrijke rol in. Vandaar dat vastgoedmanager CBRE, die verantwoordelijk is voor het beheer van de locaties van Nike, PeoplePower heeft ingeschakeld.

Alle tekeningen inzichtelijk

De samenwerking is tot stand gekomen dankzij een ontmoeting op het CBRE Supply Partner Event 2019. Tijdens dit jaarlijkse evenement bleek de expertise van PeoplePower goed aan te sluiten op de diensten die CBRE aan Nike levert.

We hebben het dan over het tekeningenbeheer via de AsBuilt. Alle bestaande tekeningen zullen wij in deze online omgeving onderbrengen. Zo is er altijd en overal inzicht in het hele dossier. Wijzigingen zijn eenvoudig bij te houden, wat bijzonder efficiënt is in situaties zoals een verbouwing of onderhoud.

Binnenkort gaan we aan de slag voor Nike. We kijken uit naar een dynamische samenwerking met dit sportieve merk.

Deel dit met uw netwerk:

Een compleet tekeningenbestand voor gemeente Utrecht

Volgende inzicht

Een compleet tekeningenbestand voor gemeente Utrecht