Terug naar overzicht

Op klantbezoek bij Deltares

Bij PeoplePower staan we dicht bij onze klanten. Door te weten wat er bij onze relaties leeft en wat er binnen ons vakgebied speelt, kunnen we onze opdrachtgevers altijd maximale kwaliteit bieden. Daarom organiseren we regelmatig klantbezoeken. Afgelopen week waren we te gast bij Deltares, voor wie we sinds 2022 het volledige tekeningenbeheer verzorgen. Deltares werkt als onafhankelijk kennisbureau aan innovatieve oplossingen op het gebied van water en ondergrond.

Twee bussen vol naar Delft

Het is een zonovergoten voorjaarsochtend als twee volle bussen met in totaal zo’n 90 collega’s in Delft komen voorrijden: een bus vanuit Veenendaal en een bus vanuit Bodegraven. Met een kop koffie, wat lekkers en een korte presentatie over Deltares heette Wouter de Haan, hoofd Facility Management, ons welkom in het Patio-gebouw.

 

In drie groepen over de campus

Na de presentatie van Wouter startte het programma. Verdeeld over drie groepen kregen we in een ochtend een uitgebreide ‘kijk in de keuken’ bij Deltares, vanuit drie invalshoeken:

• Een presentatie over het werk(gebied) van Deltares door Klaas-Jan
• Een rondleiding door de kantoren en onderzoekshallen van Deltares door Willem
• Een rondleiding langs de plekken waar Deltares de biodiversiteit verbetert door Jolanda

Leerzame en informatieve ochtend

Nadat we het programma in groepen hadden doorlopen, sloten we gezamenlijk af in het Patio-gebouw. Daar werden Wouter, Klaas-Jan, Willem en Jolanda bedankt voor hun bijdrage en kregen alle collega’s een lekker lunchpakket voor de terugreis in de bus. We kijken terug op een leerzame en informatieve ochtend en danken Deltares voor hun gastvrije ontvangst!

Deel dit met uw netwerk:

Een compleet tekeningenbestand voor gemeente Utrecht

Volgende inzicht

Een compleet tekeningenbestand voor gemeente Utrecht