Terug naar overzicht

Wijzigingen doorgeven nu nog eenvoudiger

Teken voortaan online uw wijzingen in met symbolen. Gebruik uw eigen meubelbibliotheek om correcte inrichtingsvoorstellen te maken in pdf. Door de uitbreiding van de online annotatietool hoeft u niet langer met teksten en pijlen uw opmerkingen aan PeoplePower door te geven. U kunt het eenvoudig schetsen in de PeoplePower AsBuilt.

Online opmerkingen doorgeven op tekeningen en documenten kon al geruime tijd. Door veel klanten wordt deze mogelijkheid intensief gebruikt. In plaats van printen, tekenen en weer inscannen om wijzigingen door te geven, werd het als grote verbetering gezien dat je direct op tablet of desktop digitaal alles kon noteren en versturen. Door het toekennen van een status kan de klant zijn opmerking volgen in het proces.

Tekenen met symbolen

Diverse klanten gaven echter aan dat zij naast lijnen en teksten, ook tekensymbolen en meubilair zouden willen kunnen gebruiken. Hiermee kunnen zij duidelijker intekenen hoe de tekening aangepast moet worden. PeoplePower is met deze wens aan de slag gegaan. Voor elke discipline is een standaard bibliotheek met symbolen in de annotatietool. Hier vindt u de juiste symbolen voor bouwkundige wijzigingen, revisies aan de installatietechniek of het plaatsen van veiligheidssymbolen voor het vluchtplan.

 

U kunt de standaard bibliotheek uitbreiden met symbolen die overeenkomen met uw specifieke situatie. Op die manier kunt u bijvoorbeeld een realistische inrichtingstekening maken voor uw verhuizers.

Door deze extra functionaliteit wil PeoplePower het nog makkelijker maken voor de gebruikers om hun wijzigingen door te geven. Dat is van groot belang voor het actueel krijgen en houden van uw gebouwinformatie.

Deel dit met uw netwerk:

De Webviewer in een nieuw jasje

Volgende inzicht

De Webviewer in een nieuw jasje