Terug naar overzicht

De Webviewer in een nieuw jasje

De Webviewer wordt continu verbeterd. In een wereld waarin het veilig omgaan met data een steeds belangrijkere rol speelt, ontwikkelen wij mee om de veiligheid van uw informatie te borgen. Deze wijzigingen vinden vaak plaats op de achtergrond. De komende weken zal de Webviewer ook zichtbaar grondig vernieuwd worden. 

Hierbij hoort ook een nieuwe naam: PeoplePower AsBuilt. Het is immers onze ambitie dat de tekeningen, BIM-modellen en documenten die wij voor u beheren de werkelijke situatie van het gebouw weergeven. Dat deze dus echt ‘AsBuilt’ zijn!

Bij vernieuwing is het de kunst om het goede te behouden, het minder goede te verbeteren en nieuwe functionaliteiten toe te voegen. Zo zult u in de PeoplePower AsBuilt de vertrouwde zaken terug vinden die u in de Webviewer naar tevredenheid gebruikte. Ook voor de verbeteringen en nieuwe functionaliteiten hebben wij goed geluisterd naar de wensen van de gebruikers.

Gebruiksvriendelijk

De PeoplePower AsBuilt heeft een nieuwe look en feel gekregen. Kleur en stijl die passen bij ons bedrijf en bij deze tijd. Maar het nieuwe design is vooral gericht op gebruiksvriendelijkheid. De PeoplePower AsBuilt sluit beter aan bij het gebruik van mobile devices en de gebruiker krijgt meer vrijheid om de weergave aan te passen. Zo kunnen kolominstellingen naar eigen wens worden ingesteld om de gegevens te tonen die u nodig hebt.

Procesbewaking

Een heel nieuw element in de PeoplePower AsBuilt is het ticketsysteem. Zowel klanten als de backoffice van PeoplePower hebben behoefte aan overzicht van alle uitstaande verzoeken. In de komende release nemen we de eerste stap naar dit centrale communicatiekanaal met de klant. Desgewenst kan een online goedkeuringsproces worden ingeregeld voor nieuwe of gewijzigde bestanden. Via tickets met de betreffende bestanden kan de gebruiker gevraagd worden om de wijzigingen goed- of af te keuren. Met de vergelijk functie wordt de nieuwe versie naast de oude getoond. Zo kan de klant zelf bepalen of de nieuwe versie geschikt is voor de productieomgeving.  

Verdere ontwikkelingen

Het beheren van tekeningen en documenten blijft de kern van de PeoplePower AsBuilt. Dit is voor alle gebruikers beschikbaar. Deze basis gaat PeoplePower uitbreiden met modules die u nog beter in staat stellen om innovatieve ontwikkelingen in de markt te benutten. De eerste belangrijke stap is een vernieuwde oplossing voor het raadplegen van BIM-modellen. De nieuwe 3DViewer zal steeds verder geïntegreerd worden met de bestaande 2D-omgeving. Daarnaast kan de module Space u helpen bij eenvoudig en efficiënt ruimtebeheer. Met de module Report bent u in staat om informatie die tot nu toe grafisch wordt gepubliceerd in tekeningen en BIM-modellen, in samenhang uit te lezen in rapportages en dashboards. En al deze gegevens kunnen met behulp van de module Integrator worden uitgewisseld met andere applicaties.  

Ons doel blijft om uw vastgoedinformatie compleet en actueel te houden en u hierin optimaal inzicht te geven. We wensen u voor de komende jaren veel gebruiksplezier met de PeoplePower AsBuilt!

Deel dit met uw netwerk:

Geïnteresseerd in PeoplePower AsBuilt?

Geïnteresseerd in PeoplePower AsBuilt?

Bel met Heino BakkerInstallaties Dijklander Ziekenhuis opnieuw ingetekend

Volgende inzicht

Installaties Dijklander Ziekenhuis opnieuw ingetekend