Terug naar overzicht

Schiphol Real Estate heeft gekozen voor PeoplePower

Na een uitgebreide selectie heeft Schiphol Real Estate gekozen voor een partnership met PeoplePower. De komende jaren zullen wij voor hen het multidisciplinair tekeningbeheer en het technisch tekenwerk voor de volledige vastgoedportefeuille vormgeven.

Schiphol is een toplocatie met internationale allure en een 24/7-dynamiek. Meer dan 500 bedrijven zijn gevestigd op deze unieke locatie met een landingsbaan voor de deur. In totaal gaat het om ca. 500.000 vierkante meter vastgoed.

Inzicht

Voor het ontwikkelen, beheren en onderhouden van commercieel vastgoed is inzicht in gebouwinformatie van groot belang. PeoplePower voorziet hierin door alle tekeningen, documenten en andere informatie bij elkaar te brengen in de AsBuilt. Online, op één centrale plek, altijd de actuele gegevens beschikbaar voor de gebruiker.

Procesborging

PeoplePower heeft veel ervaring met borging van het revisieproces. We bewaken de kwaliteit van de gebouwinformatie en zorgen ervoor dat wijzigingen worden doorgevoerd. Door het gebruik van QR-codes en de mogelijkheid om revisies direct digitaal door te geven nemen we drempels weg.

Klaas Voet (projectmanager) : “Hun bewaking van het revisieproces en de snelheid waarmee revisies door de backoffice worden opgepakt, brengt ons als vastgoedorganisatie op een hoger niveau. Ook de innovaties en de multidisciplinaire aanpak sprak ons erg aan.”

Tekenwerk

In een dynamische omgeving moet snel geleverd kunnen worden. Een NEN-2580 certificaat voor een nieuwe huurder, een ontwerptekening voor een belangrijk overleg. De tekenaars van PeoplePower zijn gewend om ook onder tijdsdruk nauwkeurig te werken.

Met specialisten voor de verschillende disciplines gaan we ons inzetten om de kwaliteit van het gebouwdossier van Schiphol Real Estate te verbeteren. Ontruimingsplattegronden volgens de norm, actuele E- en W-tekeningen door alles uit te zoeken of in kaart te brengen, revisietekenwerk volgens de standaarden. Onze experts weten welke informatie een vastgoedbeheerder nodig heeft, of het nu om de NEN-3140 keuring, het legionellabeheersplan of de sprinklercertificering gaat.

Zoektocht naar de juiste partner

Namens de opdrachtgever begeleidde Klaas Voet de zoektocht naar de juiste partner: “we hadden behoefte aan een volwassen club, maar wel één waarvoor tekenwerk en het beheren van gebouwinformatie de core business is. Specialisten dus, maar wel voor alle disciplines en met voldoende capaciteit om grote klussen snel uit te voeren. Ook hun ervaring met BIM in zowel de project- als de beheerfase is een belangrijke pré. We moeten kunnen afgaan op de expertise van onze partners om echt ontzorgd te worden. Al met al hebben we veel vertrouwen in onze samenwerking met PeoplePower de komende jaren.”

Deel dit met uw netwerk:

Tekenwerk voor Zalando’s XXL-distributiecentrum

Volgende inzicht

Tekenwerk voor Zalando’s XXL-distributiecentrum