Terug naar overzicht

Gebouwinformatie van Deltares in goede handen

Deltares is een onafhankelijk kennisinstituut dat wereldwijd werkt aan slimme oplossingen en toepassingen op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur.

Uitbesteden van tekeningbeheer

Deltares heeft twee kantoren gevestigd in Delft en Utrecht.

Voor het beheer en onderhoud van deze gebouwen kon tot voor kort een beroep worden gedaan op de eigen tekenkamer. De vraag naar gebouwinformatie is dusdanig veranderd dat de keuze is gemaakt om het proces van tekeningbeheer uit te besteden.

PeoplePower aan zet

PeoplePower is een toonaangevende dienstverlener als het gaat om tekeningen en BIM-modellen. Naast het maken en reviseren van tekeningen gaat PeoplePower Deltares ontzorgen in het inrichten en bewaken van processen. Een duidelijk revisieproces en heldere tekenafspraken leiden tot uniforme actuele tekeningen. Onze online viewer (AsBuilt) vormt de basis voor het tekeningbeheer. Hiermee wordt informatie goed vindbaar en borgt het autorisatieproces dat informatie alleen voor de juiste personen toegankelijk is. Uiteraard moet de dienstverlening voor Deltares voldoen aan de hoge eisen van dataveiligheid conform onze ISO27001 certificering. Veilig en goed tekeningbeheer voor Deltares, daar staan de professionals van PeoplePower voor!

 

Deel dit met uw netwerk:

Meer informatie?

Meer informatie?

Bel met Heino BakkerEngineering voor HOF36

Volgende inzicht

Engineering voor HOF36