Spoor vroegtijdig knelpunten op
en bespaar kosten tijdens het bouwproces

Revit

Mooie 3D-modellen die u op elk gewenst detailniveau kunt bekijken, de basis voor elke installatietekening.


Revit

Werkprocessen in de bouwwereld veranderen voortdurend. Daarom hebben al onze professionals kennis van de software die aansluit op deze veranderingen. Onze bouwkundige tekeningen maken we in Revit. Het resultaat zijn mooie 3D-modellen die u op elk gewenst detailniveau kunt bekijken. Deze tekening vormt de basis voor de installatietekeningen die we met behulp van StabiCAD for Revit integraal ontwerpen. We kunnen laten zien waar de aanlopers zijn tussen de bouwkundige constructie en de verschillende installaties.

Samenwerken in een BIM-proces

Een BIM-proces impliceert het gebruik van 3D-modellen voor het ontwerp, de bouw en/of het gebruik van (bouw)projecten. Met deelmodellen voor onder meer bouwkunde, constructie en installatie. Verschillende partijen zijn ieder verantwoordelijk voor een eigen deelmodel. BIM gaat dus primair om samenwerken, met als doel het bouwproces te verbeteren en faalkosten te reduceren. Door vroegtijdig knelpunten te analyseren en op te lossen, levert dit aanzienlijke besparingen op tijdens het bouwproces.

Geslaagde combinatie

Er wordt veel gesproken over BIM, omdat dit vaak wordt toegepast in combinatie met de tekeningen die onze experts in Revit maken. Wij hebben veel ervaring met zowel het in BIM opzetten van een project als met het daadwerkelijk uitwerken met behulp van Revit. Onze expertise zetten we graag voor u en uw gebouw(en) in, zodat u weet wat de consequenties zijn. Bovendien voorkomt u zo dat het eindresultaat niet voldoet aan uw verwachtingen.