Partners

Innoveren doe je niet alleen, maar samen. Daarom werken bij vaak nauw samen met onze partners Stabiplan en Planon. Zo kunnen we in mogelijkheden denken, zonder ons door de beperkingen van vandaag te laten belemmeren. Het biedt ons de mogelijkheid om van elkaar te leren, de expertise van de ander in te zetten en nieuwe kansen maximaal te benutten. Zo kunnen we maximaal bijdragen aan de prestaties van onze klanten. Hieronder leest u meer over onze partners.

Stabiplan

Stabiplan is sinds 1990 koploper in de ontwikkeling van Revit en CAD gebaseerde ontwerpsoftware voor de installatietechniek in Europa. Met meer dan 3.800 klanten en een dagelijkse gebruikersgroep van ruim 8.500 tekenaars is Stabiplan leider in dit marktsegment. Binnen de vakopleidingen Elektrotechniek en Installatietechniek is StabiCAD opgenomen in de lessen en examens. De softwareontwikkeling vindt plaats in Nederland en Roemenië: we ontwikkelen lokalisaties voor diverse landen.

Planon

Met meer dan dertig jaar ervaring in het FMIS-domein is Planon een internationale, marktleidende softwareleverancier die organisaties ondersteunt die streven naar optimalisatie van werkplekken, vastgoed en bijbehorende dienstverlening. Planon levert innovatieve softwareoplossingen, bewezen best practices en professionele ondersteuning die bijdragen aan het verhogen van productiviteit en kostenefficiency. Met Planon-software integreert u eenvoudig CAD-tekeningen in verschillende huisvestingsprocessen en bent u in staat eenvoudig en realtime informatie – zoals ruimtegebruik, leegstand en vluchtwegen – te visualiseren.