Ons bedrijfsprofiel

Technologische ontwikkelingen vereisen dat onze klanten met hun tijd meegaan. Gebouwen worden namelijk steeds slimmer en produceren steeds meer digitale data. En dan is daar ook nog alle informatie over de fysiek gebouwde omgeving. PeoplePower is expert op dit vlak. Wij helpen u alle input om te zetten in bruikbare en relevante informatie. Daarnaast maken wij tekeningen, BIM-modellen en beheren wij gebouwinformatie. We denken hierover graag met u mee, ook in de beginfase.

Beheer van informatie

Wij ondersteunen onze klanten in het borgen van revisieprocessen en het beschikbaar houden van de data. Sommige klanten kiezen ervoor om het beheer van deze gegevens en het tekeningenbeheer bij ons onder te brengen. Wij maken gebouwinformatie 24/7 toeganklijk met de PeoplePower Webviewer en onze backoffice borgt de processen. Bij andere klanten beheren we de gebouwinformatie op locatie. We sluiten dan aan bij de software die de klant gebruikt. Uw wensen en werkwijze staan centraal.

Softwarekennis en techniek

Met inhoudelijke kennis van zowel de elektrotechnische als de werktuigbouwkundige branche kunnen onze engineers het hele installatietechnische proces bedienen. We zijn professionals op het gebied van Revit en AutoCAD. Wij ontzorgen installateurs en adviseurs door het tekenwerk en de coördinatie uit handen te nemen. Daarnaast hebben we specifieke softwarekennis, bijvoorbeeld voor koppelingen naar Planon. Wij geven organisaties antwoorden op specifieke informatievragen tijdens de hele building life cycle.

Waar geloven wij in?

Wij geloven dat gebouwinformatie het fundament van verbetering vormt. Samen met onze klanten creëren wij mogelijkheden om gebouwen veiliger, gezonder, duurzamer en productiever te maken. Het liefst denken we al in de ontwerpfase met u mee. Als brein achter uw installaties en doordachte oplossingen om bijvoorbeeld uw technisch onderhoud, (brand)veiligheid, klimaatbeheersing, energieverbruik, schoonmaak- en ruimtebeheer te realiseren. Het resultaat: significant lagere kosten en extra comfort voor de gebruiker.

Voor wie wij werken

Wij zijn actief in een zestal branches: industrie, vastgoed, onderwijs, zorg, overheid en installatietechniek. De omgevingen van onze klanten zijn divers, van technisch geavanceerd tot complex door de schaalgrootte. Wij werken voor grote partijen, zoals Shell, ABN AMRO en de Universiteit van Amsterdam. Ons werk doen we vooral in Nederland, maar ook in het buitenland. Wilt u dat we ook voor u aan de slag gaan? Neemt u dan gerust contact op.