Terug naar overzicht

Verhuizing PeoplePower Veenendaal

Een gestage groei van medewerkers en klanten heeft ervoor gezorgd dat PeoplePower uit hun jasje groeide. Op 30 augustus verhuisde PeoplePower naar een gloednieuw kantoor aan de Vendelier te Veenendaal. Hier is ruimte voor zo’n 80 medewerkers, het dubbele van het huidige aantal. PeoplePower, expert op het gebied van gebouwinformatiebeheer en installatieontwerp, voldoet hiermee aan de groeiende vraag naar tekeningbeheer en BIM-engineers.

Johan Kats, vestigingsdirecteur van PeoplePower: "Onze dienstverlening staat of valt met de wensen en aandacht voor de klant. Dat begint bij onze medewerkers. Zij hebben een prettige werkplek nodig om die dienstverlening te kunnen waarborgen. Die plek is nu gecreëerd. Het straalt uit wie wij zijn en iedereen kan zich hier thuis voelen. Daar zijn we trots op! Vanuit het nieuwe pand gaan we onze positie als specialist in het leveren van gebouwinformatie versterken. Naast groei in het aantal medewerkers, is ook ons klantenbestand gegroeid. Wij hebben vrijwel doorlopend plaats voor nieuwe medewerkers. Daarnaast blijven wij ook innoveren binnen ons vakgebied. Dat biedt grote kansen om klanten steeds beter te ondersteunen in hun processen."

Kom jij werken in ons nieuwe kantoor?

Zoek jij een nieuwe baan of wil jij opgeleid worden tot CAD-tekenaar / BIM-modelleur of technisch secretaresse? Solliciteer dan bij PeoplePower. Wie weet zit jij dan binnenkort in het prachtig nieuwe kantoor!

Bekijk vacatures

Ontdekken welke voordelen dit u kan opleveren?

Neem vrijblijvend contact op

Deel dit met uw netwerk:

Verhuizing PeoplePower Bodegraven

Volgende inzicht

Verhuizing PeoplePower Bodegraven