Terug naar overzicht

Verhuizing PeoplePower Bodegraven

Een gestage groei van medewerkers heeft ervoor gezorgd dat PeoplePower op 7 juni is verhuisd. De vestiging in Bodegraven is verhuisd naar een bestaand pand aan de Goudseweg te Bodegraven. Hier is ruimte voor zo’n 80 medewerkers, het dubbele van het huidige aantal. PeoplePower, expert op het gebied van beheren van gebouwinformatie en installatieontwerp, wil hiermee kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag naar tekeningbeheer en BIM-engineers.

Lennart Janse, algemeen directeur van PeoplePower: “PeoplePower profileert zich nadrukkelijk in de markt van beheer van gebouwinformatie. Onze dienstverlening kenmerkt zich door zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Daarom willen dichtbij onze klanten blijven werken, onze centraal gelegen vestigingen in Bodegraven en Veenendaal bieden daarvoor een goede uitvalsbasis. Daarnaast biedt onze nieuwe huisvesting ons nog beter de mogelijkheid om een optimale werkomgeving te creëren voor onze medewerkers. Een omgeving waarin samenwerken en kennis delen worden ondersteund door ruimtes waarin teams gezamenlijk werken en informele ontmoetingsplekken. Want ook met een groeiend bedrijf willen we door onze klanten herkend worden aan de manier waarop wij gezamenlijk onze dienstverlening vormgeven: met passie onze klanten helpen in het leveren van gebouwinformatie.”

Kom jij werken in ons nieuwe kantoor?

Zoek jij een nieuwe baan of wil jij opgeleid worden tot CAD-tekenaar of technisch secretaresse? Solliciteer dan bij PeoplePower. Wie weet zit jij dan binnenkort in het prachtig nieuwe kantoor!

Bekijk vacatures

Ontdekken welke voordelen dit u kan opleveren?

Neem vrijblijvend contact op

Deel dit met uw netwerk:

Over de opmars van 360° fotografie

Volgende inzicht

Over de opmars van 360° fotografie