Terug naar overzicht

Over de opmars van 360° fotografie

360° fotografie is bezig aan een opmars. Dankzij Google zijn we al gewend aan de mogelijkheid om van 2D Maps over te schakelen naar 3D Streetview. Maar ook binnen gebouwen kunt u steeds vaker een virtuele tour maken om u te oriënteren en de weg te vinden.

Gebouwinformatie

Toegankelijkheid en duidelijkheid is een eerste stap, maar er is voor gebouwbeheerders meer voordeel te behalen. Zeker wanneer van uw gebouw(en) geen 3D-modellen voor handen zijn. We koppelen via hyperlinks de 360° view aan uw gebouwinformatie, zodat de tekeningen direct beschikbaar zijn vanuit de view en vice versa. Ook kunt u zo vanuit de tekeningen de 'as built' situatie checken. Denk aan een koppeling naar technische tekeningen, handleidingen en installatieschema's en het toevoegen van technische documentatie voor onderhoud.

Complete oplossing

PeoplePower biedt een complete oplossing voor meer inzicht in uw gebouwen, inclusief de technische installaties. Onze dienstverlening is erop gericht u zoveel mogelijk uit handen te nemen. Met als resultaat? Uw gebouw(en) veilig en makkelijk digitaal toegankelijk maken. Op ieder moment op iedere plaats. Vanaf desktop en mobiel.

Wij helpen u graag

Spreekt 360° fotografie u aan? Neem contact met ons op om uw mogelijkheden en voordelen van 360° views en AsBuilt te onderzoeken. We helpen u graag!

Deel dit met uw netwerk:

VR-bril ontwikkelingen

Volgende inzicht

VR-bril ontwikkelingen