Terug naar overzicht

Kennismaken met Team Techniek

PeoplePower is actief in verschillende branches, elk met een speciaal aangewezen team experts. Elke twee maanden organiseren we een kennissessie. We gaan dan met elkaar in gesprek en delen leer- en verbetermomenten die voor het gehele team van belang zijn. Zo zijn we onze klanten nog beter van dienst.

Naast dat het een fijne onderlinge ontmoeting van collega's vanuit verschillende vestigingen is, zijn deze sessies ook steeds weer een goede bijdrage aan de kennis- en ervaringsopbouw. Daardoor stijgt het gemiddelde kennisniveau van alle teamleden sterk. Leren doen we immers van elkaar.

Een echte brainstormsessie

Deze keer hebben we geleerd van Team Techniek. Dit team heeft recentelijk drie grote projecten van utiliteitsbouw en distributiecentra afgerond. Hierbij heeft het team de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties gemodelleerd, in opdracht van diverse grote installateurs. Daar kwamen nieuwe softwaretools en technieken aan te pas.

Dit bleken ideale onderwerpen voor de tweemaandelijkse kennissessie. We hebben de uitgevoerde projecten gezamenlijk in detail doorgenomen en geëvalueerd. Het werd een echte brainstormsessie waarin we tips en tricks met elkaar hebben gedeeld en nieuwe inzichten hebben verkregen. Deze passen we straks weer toe op nieuwe projecten.

Dankzij onze teams houden we onze kennis op peil. En daar plukken onze klanten ook de vruchten van. Bedankt Team Techniek! Op naar de volgende kennissessie.

De kennissessie met team Installatietechniek

Deel dit met uw netwerk:

Uw elektrische informatie in een compleet overzicht

Volgende inzicht

Uw elektrische informatie in een compleet overzicht