Terug naar overzicht

Inrichtingsvoorstellen in coronatijd

De uitbraak van het coronavirus stelt organisaties voor nieuwe uitdagingen. De eisen die aan een kantooromgeving gesteld worden zijn opeens drastisch gewijzigd. Zo ook voor de opdrachtgevers van PeoplePower.

Ontwerptekeningen met inventaris

Voorsteltekeningen maken behoorde altijd al tot ons werk. Onze tekenaars denken mee bij de inrichting van kantoren, ziekenhuizen of laboratoria. Hoe haal je het meeste uit de beschikbare ruimte? Rekening houdend met de eisen van Bouwbesluit en Arbowet, de technische voorzieningen en de wensen van de gebruiker.

Aanpassen op corona maatregelen

Door de maatregelen om de corona uitbraak te bestrijden, moeten organisaties opeens met een heel nieuwe bril naar hun werkomgeving kijken. Zeker toen duidelijk werd dat dit niet met een paar maanden opgelost zou zijn.

PeoplePower heeft hierin al een aantal opdrachtgevers ondersteund. Vanuit de tekeningen en andere gebouwinformatie is zoveel te bepalen! Zo is naast de anderhalve meter regel de luchtverversing opeens heel belangrijk geworden. Op basis van de luchtverversing (in combinatie met de vloeroppervlakte) berekenen we het maximaal aantal personen voor vergaderzalen. Of kijken we welke luchtbehandelingskast nog capaciteit over heeft voor extra roosters. Zodat bijvoorbeeld kantoorruimten tijdelijk kunnen worden opgedeeld.

Duidelijkheid op de werkvloer

Soms wordt een kantoorvleugel opnieuw ingericht om er het maximale uit te halen. Vaak gaat het om het creëren van duidelijkheid in de bestaande situatie. Welke bureaus kunnen gebruikt worden en welke niet meer, hoeveel mensen mogen er in een ruimte aanwezig zijn? En dat maken we visueel in overzichtelijke plattegronden. De looproutes worden aangepast en aangegeven in het gebouw. Ook het beperktere gebruik van de liften nemen we hierin mee.

De specialisten van PeoplePower zetten hun ervaring graag in voor uw organisatie. Neem gerust contact met ons op als we hierin met u mee mogen denken.

Wilt u ook een optimaal inrichtingsontwerp?

Wilt u ook een optimaal inrichtingsontwerp?

Bel met Evert DruijffTekenwerk voor Zalando’s XXL-distributiecentrum

Volgende inzicht

Tekenwerk voor Zalando’s XXL-distributiecentrum